Головна » 2016 » Червень » 6 »
05:36
«Кубок Мрії» серед дітей 2008-2009 р.н.
   Знову все яскраво. З ранковими теплими промінчиками сонця та футбольними піснями радо зустрічала ЗОШ I ступеня «Мрія» учасників VII Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Кубок Мрії» серед дітей 2008-2009 р.н. А ними стали шість команд з Черкас, Христинівки та Кіровограда.
   Зі словами привітань до юних дарувань футболу звернулися директор школи «Мрія» Лілія Титаренко, представник мережі магазинів "Спорт дискаунтер" Дмитро Харкевич, директор центру репродуктивної медицини "Альба-Сіті" Олександр Лагодний, вихованець футбольного клубу "Альянс", а нині академії "Зірки" Назар Нагорний. Всі побажали маленьким футболістам яскравої гри, здоров'я, успіхів і саме головне - не отримати травм.
   А щоб свято запам'яталось ще краще, всіх учасників та гостей свята вітали вихованці студії східного танцю "Златіна" - художній керівник Зульзіят Корчевська, та хореографічний ансамбль "Мрійники" - художній керівник Соколовська Аннета.
   Урочисте відкриття турніру завершилось врученням кожному учаснику пам'ятних сувенірів та прохолодної водички, щоб діти тамували спрагу під час футбольних баталій.
   Ігри проходили в двох групах. В цікавій, безкомпромісній боротьбі було визначено команди, які мали продовжувати змагання за медалі. Та на дітей ще чекав смачний обід, який додав їм сил та наснаги для подальшої боротьби.
   Отож у грі за 5 місце "Спартак" переміг "Баварію" 3:2, за бронзові нагороди команда ФШМ "Явір-2" з рахунком 2:0 перемогла команду "Фортуна" (Христинівка).
   У фінальній грі команда "Альянс" хоч і продемонструвала більш комбінаційну та красиву гру, яка сподобалась глядачам, але юний гравець ФШМ "Явір" , що діяв уже як дорослий вправний футболіст, сильними ударами з центра поля двічі засмучував воротаря "Альянса". Тож кінцевий результат фінальної гри 3:1 на користь черкащан, але нашим гравцям не слід засмучуватися, їх футбольне життя продовжується, а наполеглива праця на тренуваннях принесе їм ще багато феєричних перемог та позитивних емоцій.
  
Підсумковий розподіл місць:
6. "Баварія" (Кіровоград)
5. "Спартак" (Кіровоград)
4. "Фортуна" (Христинівка)
3. "ФШМ "Явір-2" (Черкаси)
2. "Альянс" (Кіровоград)
1. "ФШМ "Явір-1" (Черкаси)
   Кращі гравці в командах:
"Баварія" - Нікіта Пономаренко
"Спартак" - Артем Курілов
"Фортуна" - Андрій Пономарь
"ФШМ "Явір-2" - Артем Бичков
"Альянс" - Андрій Мульченко
"ФШМ "Явір-1" - Вікторія Білас
   Кращі гравці турніру в номінаціях:
Найкращий бомбардир - Ренат Висоцький - 7 м'ячів "Фортуна"
Найкращий воротар - Артем Ковальов "ФШМ "Явір-1"
Найкращий захисник - Андрій Думитрович "Альянс"
Наймолодший гравець - Богдан Крижній "ФШМ "Явір-2"
Найстарший учасник турніру - тренер команди "Фортуна" (Христинівка) Володимир Мітасов
Найкращий гравець - Іван Кравчук "Альянс"
  
      Нагородження провели директор школи «Мрія» Лілія Титаренко та директор центру репродуктивної медицини "Альба-Сіті" Олександр Лагодний. Всі учасники отримали на згадку пам'ятні вимпели, а призери - медалі та кубки. Кращі в номінаціях отримали нагородні кубки та пам'ятні призи.
  
   Адміністація ДЮФК "Альянс" щиро дякує за підтримку в ході організації, та допомогу в проведенні турніру Рафаелю Санасаряну та Олександру Лагодному.
  
   Фото з турніру дивіться тут >>>
Категорія: «Кубок Мрії» | Переглядів: 506 | Додав: karaush76 | Рейтинг: 5.0/1
Всього ком-рів: 0
omForm">
avatar