Головна » 2017 » Травень » 5 »
20:37
По наміченому плану
   В рамках підготовки до турніру "Кубок Мрії" серед дітей 2008 р.н. наша команда провела невеличкий турнірчик. Спочатку на майданчику з'явились футбольні дружини команд "Альянс-2" та "Зірочка". Гра проходила з перемінним успіхом, то одна то інша команда створювала гольові команди, а закінчилась бойовою нічиєю 2:2. Обидва голи у складі нашої команди забив А. Коваленко, а склад був таким: воротарі: О. Бондаренко, А. Зінченко; польові: О. Репалов, А. Коваленко, Н. Мороз, Д. Бузінов, М. Ногін, Д. Тендюк, С. Данілов.
   Після цього зустрілися "Альянс-1" та "Альянс-2", а команда "Зірочка" мала змогу на відпочинок. Звичайно, як і очікувалось наша перша команда без проблем здолала своїх дублерів з рахунком 8:0.
   І наостанок відбулась зустріч команд "Альянс-1" та "Зірочка". Наша команда розпочала з атак на ворота суперника і змусила команду "Зірочка" помилитись і забити гол у власні ворота. Через деякий час ми пропустили необов'язковий гол і рахунок став нічийним 1:1. Хоч наша команда і грала набагато впевненіше, але нічийний рахунок довго залишався незмінним і лише, коли гравці трішки додали у швидкості вміло комбінуючи, виконуючи точні, вивірені передачі, то голи незабарились. Глядачі іноді навіть оплесками зустрічали гол нашої команди і їм навіть більше подобались не голи, а саме підготовка до їх завершення. Диригентами атак були Кравчук Іван та Думитрович Андрій, а їх задумки реалізовували Мульченко Андрій та Бондаренко Матвій - тричі. В кінці матчу ще один гол вдалося забити Бурлаці Давиду, якому асистувала Мельниченко Лала. На воротах зі своїми завданннями справились як Маковей Данило так і Стоян Костянтин. Тож загальний рахунок 6:1 на користь команди "Альянс-1"
Категорія: Товариські ігри | Переглядів: 784 | Додав: MIKTTD | Рейтинг: 0.0/0
Всього ком-рів: 0
omForm">
avatar